Blog Başlık

  • Ağustos 09, 2019 Alt Giyim

    Pantolonlar, boy uzunluğu ve kilonun algılanışını değiştirebilir. Doğru modeli seçebilmek için vücut tipinizi bilmelisiniz.

    Doğru Pantolon Seçimi Nasıl Yapılır?
  • Temmuz 19, 2019 Üst Giyim

    Yenilikçi tasarımlar, sezonun tulum koleksiyonlarına fark katıyor.

    Tulumlarda Sezon Trendleri Neler?
  • Temmuz 12, 2019 Üst Giyim Alt Giyim

    Sokaktan ofise, her yerde pantolon- bluz ikilisiyle şık kombinler elde edebilirsiniz.

    Pantolon Bluz Kombinleri İçin Öneriler
  • Temmuz 05, 2019 Elbise

    Şıklık yarışında geride kalmamak için doğru abiyeyi seçmeniz büyük önem taşıyor.

    Nasıl Abiye Seçmeli
  • Haziran 17, 2019 Elbise

    Başarılı tasarımlara sahip Salaş Elbise Modelleri ve tek parça kıyafetler, şık olmak isterken rahatından ödün vermeyi aklının ucundan dahi geçirmeyenler için biçilmiş kaftan.


    2019 Yaz Modası Salaş Elbiseler
  • Haziran 11, 2019 Alt Giyim

    Hafif ve serin tutan yapısı dolayısıyla yazlık kıyafetlerde de sık sık şifon kumaş tercih edilmekte. Öyle ki, uçuş uçuş şifon kıyafetler, tek bakışta yaz mevsimini çağrıştırabilir. Yılın bu coşku dozu yüksek döneminde bu sezon şifon etekleri bol bol göreceğiz. Bir yanda asil bir şıklık, öte yanda uçuş uçuş bir kaygısızlık… Gardırobunuzda şifon eteklere yer açmak için sağlam bir nedene sahipsiniz; Şifon etekler pek çok konseptte ve farklı stillerde size eşlik edebilir. Peki, farklı konseptler için Şifon Etek Nasıl Kombinlenir?


    Şifon Etek Nasıl Kombinlenir?
  • Mayıs 31, 2019 Alt Giyim

    Sezon trendlerini dâhil ederek, pantolon kombinlerinizi güncel hale getirebilirsiniz. İşte, 2019 Pantolon Modasının en dikkat çekici trendleri!


    2019 Kadın Pantolonlarında Moda!
  • Mayıs 23, 2019 Elbise

    Uçuş uçuş elbiseler gardıropta egemenliklerini ilan edebilirler artık. Ilık rüzgârı ve yaz güneşini daha anlamlı kılan yazlık elbiselere çiçek desenleri, kuşkusuz çok yakışıyor. Zarif tasarıma sahip bir Çiçekli Elbise, sezonla aynı frekansa uyumlanmanızı sağlayacak.


    Maya ile Gardırobunuz Çiçek Açsın!
  • Mayıs 03, 2019 Elbise

    Kadın modasının her zaman aranan niteliği zarafet, “kadın”la özdeş bir kavram. Kadınsı olmak zarif olmakla eşanlamlıdır. Dolayısıyla kombinlerinizde daha fazla zarafete gereksinim duyduğunuzda yapmanız gereken şey, kadınsı çizgilerden ve detaylardan yardım almak.

    Dantel Elbise Seçimini Nasıl Yapmalı
  • Nisan 18, 2019 Üst Giyim

    Denim, kuşkusuz, kumaş dünyasının zamansız ve her daim genç üyesi. Kot kumaş, diğer tüm unsurlardan bağımsız olarak tasarımın karakteri üzerinde tek başına güçlü bir etkiye sahip. Bu etki için şekillendirici demek yanlış olmayacaktır. Öyle ki türü ve modeli ne olursa olsun, kot kumaştan üretilen giysiler, istisnasız dinamik ve canlı bir karaktere sahip.


    2019 Kot Ceket Modası
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR