2019 Kadın Pantolonlarında Moda!

2019 Kadın Pantolonlarında Moda!

Pantolonda Sezon Trendleri Neler?

 

Hepsi aynı kategoriden –pantolon- olsa da, kesim, kumaş gibi detaylardaki farklılıklar onlara bambaşka karakterler kazandırıyor. Pantolon kombinleri bu yüzden en çok tercih edilenlerden. İçinde pantolon olan bir kombin meydana getirmeye karar verdiyseniz, stil konusunda geniş bir seçenek yelpazesi önünüzde açılır.

Sezon trendlerini dâhil ederek, pantolon kombinlerinizi güncel hale getirebilirsiniz. İşte, 2019 Pantolon Modasının en dikkat çekici trendleri!

 

Bol Paça Sahneye Çıkıyor

Dar paçanın hâkimiyetini kaybettiğini söyleyemeyiz ama onun yanında bol paça, artık daha sık boy gösteriyor. Bu sezon bol kesimli paçalara sahip pantolon modellerini sık sık göreceğiz.

 

Kumaş bol paça pantolonlar elbette klasik tarz için ideal. Bununla birlikte, spor detaylar uygun şekilde kullanılırsa, onları spor tarzlara uyarlamak da pekâlâ mümkün. Şifon kumaş gibi ayrıntılara sahip, şıklık dozu yüksek üst giyim parçalarıyla gece için de kullanılabilir hale gelebilirler.

 

İspanyol Paçayla 70’lere Dönüyoruz

Bir eski İstanbul manzarası gelsin gözünüzün önüne. Zihninizin fonunda cızırtılı bir plak kaydı çalsın. 70’lerdeyiz!

Bir döneme damgasını vuran İspanyol paça bu sezon, bol paça trendinin bir yansıması olarak karşımıza çıkıyor, yeniden hayatımıza giriyor. İspanyol paça pantolonla kendinizi bir Yeşilçam yıldızı gibi hissetmeniz olağan. Bunun tadını çıkarın.

 

Cıvıl Cıvıl Desenler

Yaz koleksiyonları, rengârenk desenlere sahip pantolonlarla şenlenmiş. Bol coşkulu bu tasarımların cıvıltısı sıradan bir güne festival efekti ekleyebilir. Sokaklarda bu yaz sık göreceğimiz parçaların desenli pantolonlar olduğunu söylemeye gerek yok.

 

… ve Elbette Skinny Jean

… çünkü onlar olmadan olmaz. Sadece 2019 Pantolon Modasının değil, geçtiğimiz yılların da favorileri arasında skinny jeanleri görüyoruz. Onun daha uzun bir süre egemenliğini kaybetmeyeceğini öngörmek mümkün. Öyle ya, bu kadar kullanışlı bir parçadan vazgeçmek kolay değil. Bacakları sarıp sarmalayan dar yapısı onu, her üst giyim parçasıyla uyumlu hale getiriyor. Yalnızca spor tarzda değil, klasik tarzın içinde de onu görür olduk. Casual stil denilince akla gelen ilk parçalardan biri skinny jean. Sokak modası da ondan sorulur.

 

Sezon koleksiyonları taş, boncuk gibi pırıltılı işlemelerle skinny jean şıklığını daha ışıltılı hale getiriyor. Bu sezon skinny jeanler üzerinde nakış işlemelere de rastlıyoruz. Gelenekselle modernin ahenkli birleşimi olan bu modeller oldukça ilgi göreceğe benziyor.

 

Etiketler: 2019 Kadın Pantolonlarında Moda!
Mayıs 31, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR