Ofis Kombin Önerileri

Ofis Kombin Önerileri

Ofis Kombinlerinde Nelere Dikkat Edilmeli?

Kurumsallığa vurgu yapılması gereken bir işletmede çalışanların dış görünüşü de kurumsal imaj üzerinde etkilidir. O nedenle, profesyonelliği yansıtacak kombinler hazırlamak gerekiyor. Görüntünüzle işletmenin sahip olduğu imajı yansıtmalısınız.

Bununla beraber, ofis kombinleri oluştururken görünüş, değerlendireceğiniz tek kriter değil. Konfor da göz önünde bulundurulması gereken önemli konulardan. Günün büyük bir bölümünde üstünüzde olacak kıyafetlerin rahat olması, iş veriminizi doğrudan etkiler. Konforsuz giysilerin yaratacağı rahatsızlık, işe odaklanmanızı engelleyebilir. Bu da çalışma veriminizin düşmesi anlamına geliyor.

Peki, şık ve konforlu kombinler için hangi parçaları kullanabilirsiniz? İşte, ofis için kombin önerileri!

Profesyonel ve Şık: Bluz

Ofis kombini denilince akla ilk gelen parçalardan biri elbette, gömlek ve bluzlar. Tasarımı itibariyle gömlek ve bluzlar, ciddiyet vurgusunu daha güçlü şekilde yapabilir.

Klasik stilde bir kombin oluşturacaksanız beyaz ve tonlarındaki sade tasarımlı gömlekleri tercih edebilirsiniz. Bayan Gömlek Uzun Kollu modellerde daha çok klasik etki yaratır. Diğer detaylara bağlı olmakla birlikte, kısa kollu gömleklerin daha dinamik karaktere sahip olduğu söylenebilir. Bu nedenle onları, casual kombinler için tercih edebilirsiniz.

Tulum Şıklığından Yararlanın

Tek parça olmaları sebebiyle tulumlar, kıyafet kombini için uğraşma zahmetini ortadan kaldırıyor. Tulumlarda sofistike tasarımlar, ofis için biçilmiş en şık alternatiflerin başında gelmekte. Koyu renkli modellerin ofis konseptine daha kolay uyum sağlayacağını aklınızda bulundurun.

Blazer Ceket Olmadan Olmaz

Onlar resmiyetin şık ve zarif hali, bu yüzden de ofise çok yakışıyorlar.

Blazer ceketleri dar kesimli gömlek, V yakalı bluz gibi parçalarla birlikte kullanabilirsiniz.

Havuç Pantolonlar Ofise de Yakışıyor

Havuç pantolonlar, sokak modasının son yıllardaki değişmez favorilerinden. Onları ofise de uyarlayabilirsiniz.

Havuç pantolonları triko bluzlarla birlikte kullanmanız mümkün. Son derece baskın bir karaktere sahip olduğundan havuç pantolonlar, kombinin odağı olarak işlev görebilir.

Hangi Renkler Seçilmeli?

Resmiyetin hâkim olduğu iş ortamları için kombin hazırlarken renk seçimi, dikkatli olmayı gerektiren bir karar alanı. Bu noktada, risk içermeyen renklere yönelmenizde fayda var.

Krom, beyaz ve siyah, her ofis konseptine uyum sağlayacak kullanışlı alternatiflerdir. Bununla birlikte, yalnızca bu renklerden oluşan kombinler, tekdüze ve boğucu bir görünüm ortaya çıkarabilir. Sıcak tonları ölçülü şekilde kullanarak görüntüde monotonluk riskini ortadan kaldırabilirsiniz. Aksesuar, sıcak renkleri ofis kombinlerine eklemek için ideal araçtır.

Ofis İçin Şık Seçimler Burada!

Stilinizi ofise de taşıyın.

Birbirinden şık pantolon, ceket, tulum, Bayan Gömlek Modelleri ve daha fazlası Maya Butik koleksiyonlarında sizi bekliyor.

Etiketler: Ofis Kombin Önerileri
Kasım 16, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR