Bayan Kabanlarda Favori Detaylar

Bayan Kabanlarda Favori Detaylar

Kaban Trendlerini İrdeliyoruz!

Yılın büyük bölümünde sahne arkasındalar, fakat havalar soğuduğunda başrol onlara ait. Dış giyim ürünleri, kış kombinlerinin etki gücü en yüksek parçaları.

Kaban, dış giyim ürünleri içinde en çok tercih edilenlerin başında geliyor. Onu popüler kılan, pek çok tarza eşlik edebilir olması. Klasik stildeki kombinlere kolayca uyum sağlayan kabanların yanı sıra, spor stil için kullanılabilecek modelleri bulmak da mümkün. Hatta bazen aynı modeli, farklı tamamlayıcı parçalarla farklı tarzlara da uyarlayabilirsiniz.

Kaban alışverişini trendleri göz önünde bulundurarak yapabilirsiniz. Sezonun ruhuna uygun modeller, demode görünme riskini ortadan kaldırır.

Peki, bu sezon Bayan Kabanlarına hâkim detaylar neler? İşte, koleksiyonlarda en çok dikkat çeken ayrıntılardan bazıları!

 

Peluş Samimiyeti

Sert kış ayazı bastırdığında “sıcacık huzur” arayışı başlıyor. İsterseniz bu huzuru her yerde bulabilirsiniz; üstünüzdeki kıyafetin dokusunda bile!

Zihinde canlandırılacak huzurlu bir kış sahnesi içinde peluştan yapılmış herhangi bir eşyanın bulunma olasılığı yüksek. Kendine özgü yumuşacık dokusuyla peluş, gerçekten de kışın daha önemli hale gelen sıcak ve samimi huzur ihtiyacını karşılıyor.

Peluş materyali bu sezon kabanlarda sık sık görüyoruz. Bu detaya sahip kabanlar hem vücudu soğuktan koruma işlevini başarıyla yerine getiriyor hem de oldukça gösterişli.

Peluş kabanları ilk günkü haliyle uzun süre kullanabilmek için temizlikte bazı basit kurallara uymak gerek. Ürünleri, kesinlikle çok sıcak suda yıkamayın. Kurutma makinesi kullanmak yerine, doğrudan güneş ışığının gelmediği havadar bir alanda ürünü, kendi kendine kurumaya bırakın.

 

Ekose Her Yerde!

Samimi ve huzurlu etki için bir diğer detay, ekose desen. Zamansız ekoseyi neredeyse her sezon trendler arasında görüyoruz.

Kaban koleksiyonlarında bu sezon da ekose desen hâkimiyetinden söz etmek mümkün. Ekoseli kabanlar, kombine hafif bir nostaljiyle hikâye ve derinlik katacaktır.

 

Beyaz ve Siyahın Yalın Zarafeti

Koleksiyonlarda klasik tasarımlara büyük ölçüde sadakat gözleniyor. Bu kapsamda, renk seçiminde de aykırı bir tavır söz konusu değil.

Yalın bir şıklık için beyaz, beyazın tonları ve siyahtan bolca yardım alınmış.

 

Sıcacık ve Zarif Modeller Burada!

Sezon trendlerini taşıyan kabanlar, Maya Butik’le parmağınızın ucuna geliyor. Modelleri online mağazamızdan inceleyebilir, Bayan Kaban Fiyatları hakkında bilgi edinebilirsiniz.

 

 

 

Etiketler: Bayan Kabanlarda Favori Detaylar
Şubat 01, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR