Siyah Abiye Nasıl Kombinlenir?

Siyah Abiye Nasıl Kombinlenir?

Asaleti Tartışılmaz: Siyah

 

Zamansız, çünkü hiçbir sezon onsuz düşünülemez. Siyah, her dönemin değişmeyen trendi. O kadar baskın bir karakteri var ki, bazen bir kombini tek başına güçlü kılabilir. Bu gücü kullanın.

Her stilin, her konseptin içinde kendisine yer bulabilen siyah rengin başrolde olduğu alanlardan biri, abiye. Her sezon, abiye koleksiyonlarını süsleyen tasarımlarda siyahı bol bol görüyoruz.

Peki, Siyah Abiye Nasıl Kombinlenir? İşte, siyah abiyeleri tamamlamada görev alacak çanta, ayakkabı ve takıların seçiminde göz önünde bulundurulması gereken ayrıntılar!

 

Ayakkabı Seçimi

 

Söz konusu siyah abiyelerse, ayakkabı seçimi konusunda geniş bir özgürlüğe sahipsiniz, zira bu elbiseleri tamamlayacak ayakkabılarda renk ve materyal için katı kurallar yok.

Giyeceğiniz abiye iddialı bir tasarıma sahip değilse parıltılı detaylara sahip ayakkabıları tercih edin. Bu, görüntüyü hareketlendirmek adına gereklidir. Sim, taş işleme, sim, rugan malzeme gibi ayrıntılara sahip ayakkabılar, bu konuda iyi iş çıkarabilir.

 

Çanta Seçimi

 

Ayakkabınız da elbise gibi siyahsa, bu kez çanta seçiminde geniş bir özgürlük alanı söz konusu olacaktır. Fakat renkli ayakkabı kullanacaksanız, çanta seçimini bu renge göre yapmanız gerekiyor.

Çanta seçerken organizasyon türünü de dikkate almanızda fayda var. İhtişam dozu yüksek organizasyonlar için kullanacağınız siyah abiyeleri tamamlamada, ışıltılı ayrıntılara sahip çantalara öncelik verin.

 

Takı Seçimi

 

Siyah Abiye Nasıl Kombinlenir sorusu elbette, takı seçimini de ilgilendirmekte.

Abiyenin yaka tasarımı, ne tür bir kolye kullanılacağını belirleyebilir. Kayık yaka (Madonna yaka) gibi omuzları açıkta bırakan modeller, her kolye formu için uygun alan sunar. Gerdan bölgesini tamamen kapatan modellerde ise boyna çok yakın konumlanan kolyeler yerine sarkan kolyeler seçilmeli.

Yüzün yakınında konumlandıkları için küpeler, çehrenin algılanışını etkiler. O nedenle, küpe tercihini yüz tipine göre yapmak, daha şık görüntüler ortaya çıkaracaktır. Yüz şeklinize zıt forma sahip küpeleri kullanın. Örneğin, yüzünüz yuvarlaksa uzun ve sarkan modeller, köşeliyse yuvarlak formlu modeller uygun olacaktır. Bu, görüntüde dengenin- simetrinin sağlanması adına önemli. Aksi takdirde, yüz şeklinin baskın özelliğine vurgu yapılacak, yüz olduğundan daha geniş, daha köşeli vs. görünecektir.

 

Etiketler: Siyah Abiye Nasıl Kombinlenir?
Kasım 06, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR