2019 Kot Ceket Modası!

2019 Kot Ceket Modası

Sezonun “Cool” Detayları: Jean Ceketler

 

Denim, kuşkusuz, kumaş dünyasının zamansız ve her daim genç üyesi. Kot kumaş, diğer tüm unsurlardan bağımsız olarak tasarımın karakteri üzerinde tek başına güçlü bir etkiye sahip. Bu etki için şekillendirici demek yanlış olmayacaktır. Öyle ki türü ve modeli ne olursa olsun, kot kumaştan üretilen giysiler, istisnasız dinamik ve canlı bir karaktere sahip.

 

Kot, üzerinde deneysel çalışmalar yapmaya son derece uygun. Onu tasarımcıların favorisi olarak tutan özelliklerden biri de bu. En uç trendleri, jean parçalar üzerinde meydana getirip sunmak, onların benimsenme sürecini kısaltıyor. Yırtık kot modasının ilk zamanlarını hatırlayın. Yırtıkların damga vurduğu tasarımlar, kotun asi ve özgür ruhu sayesinde çok büyük bir dirence maruz kalmadan toplumun pek çok kesiminde kabul gördü.

 

Bu sezon sokak stillerinde kot ceket etkisi yoğun şekilde hissedilecek. Kot Ceket 2019 Modasına “boyfriend tasarım” damga vuruyor.

 

Boyfriend Ceketlerle Geçmişe Dönüyoruz

 

Son yılların değişmeyen trendi geçmişle bağlantı kurmak. Bu iki şekilde yapılmakta; eski trendleri olduğu haliyle alıp yeniden kullanmak ya da onlardan ilham alarak yeni şeyler üretmek.

 

2019 yılında geçmiş ve bugün arasında köprü kuran trendlerden birini kot ceket modelleri üzerinde gözlemliyoruz. Uzun ve bol kesimli yapıya sahip boyfriend ceketler kadın sokak modasının özgün bileşeni.

 

Bu parçalar kural tanımayan, özgür ruhlu sokaklarla aynı frekansa sahip. Onları sokak stillerinin en çok kullanılan üyesi yapan da bu. Her ikisinde de benzer vurgular görülüyor; rahatlık, sınırların dışına çıkmak, zıtlıklardan beslenmek…

 

Stres seviyesi artmış modern çağın modern insanı için giyimde rahatlık artık çok daha önemli. Dolayısıyla sokak modası konforlu tasarımlarla şekilleniyor. Konfor yaratmanın en kolay yolu ise kıyafetlerin hacmini genişletmek. Boyfriend jean ceketler, uzun ve bol tasarımlarıyla sokağın konfor ihtiyacına başarılı şekilde karşılık veriyor.

 

Maskülen bir karaktere sahip olmalarına rağmen boyfriend ceketler, kadın modasında şık kombinler için kullanılmakta. Bu özellik onları, sokağın “zıtlıklardan beslenerek sınırların dışına çıkma” özelliğiyle örtüşür hale getiriyor.

 

Kot Ceket 2019 Modasının rafine anlayışlarla yorumlanmış özgün versiyonu için Maya Butik koleksiyonlarında keşfe çıkabilirsiniz.

 

Etiketler: 2019 Kot Ceket Modası
Nisan 18, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR