2019 Yılına Triko Bluzlarla Merhaba Deyin!

2019 Yılına Triko Bluzlarla Merhaba Deyin

Bu Yılın Modası Triko Bluz

 

Yılın hiçbir dönemi triko şıklığından vazgeçemiyoruz. Geçiş mevsimleri ve soğuk kış günleri, evet, gardırobun öncelikli üyeleri onlar. Bunun yanı sıra tiril tiril ince ya da delikli modelleriyle yaz mevsimine de çok yakışıyorlar.

 

Triko kıyafetleri vazgeçilmez kılan hususların başında örgü samimiyeti taşımaları geliyor. Dilimize Fransızcadan geçen “triko” kelimesi, “örgü” demek. Görüntüsüyle insanın içini ısıtan trikolar ayrıca son derece konforlu. Esnek yapıya sahip olduğu için triko, vücudun hareketlerini sınırlandırmayarak rahat bir giyim sağlar.

 

Kurtarıcı parçalar olan Triko Bluzlar, geniş bir model yelpazesiyle her yaştan ve her tarzdan kadının gardırobunda mutlaka kendine yer buluyor. Onları farklı kılan en önemli özellikleri pek çok kumaş türüyle uyum yakalayabilmeleri. Alt giyim parçalarında ketenden kot kumaşa, triko bluzun yakışmayacağı çeşit yok gibi. Bunun yanı sıra triko bluzlar deri etek ya da pantolonla da kusursuz bir ikili meydana getiriyor.

 

Yepyeni 2019 Triko Bluz Modelleri

 

Son birkaç sezondur olduğu gibi bu sezon da koleksiyonlar V yakanın hâkimiyeti altında. Boyun bölgesini zarif şekilde ortaya çıkaran V yakayla hem klasik hem de spor bir tarz yakalamak mümkün. V yakanın yanı sıra balıkçı yaka, U yaka ve havuz yaka sezon koleksiyonlarında sık sık karşımıza çıkıyor.

 

Sezon modasının genel trendi olan geniş hacmi triko bluzlarda da oldukça sık görüyoruz. Salaş bir görüntü oluşturan bol hacimli triko bluzları skinny jean, deri etek ya da deri pantolonla kombinleyerek sezonun ruhuna uygun bir stil ortaya çıkarabilirsiniz.

 

2019 Triko Bluz Modelleri önceki birkaç sezonla kıyaslandığında daha parıltılı. Taş ve payet işlemelerle ışıl ışıl olan modeller, koleksiyonlara damga vuruyor. Dantel, tül, fırfır ve püskül detaylarıyla daha kadınsı ve naif kılınmış modelleri, stiletto giymenize imkan tanıyacak alt giyim parçalarıyla kombinlemeye özen gösterin, çünkü bu zarif detaylar stilettoyla birlikte harikalar yaratıyor.

Tek omuz, varak baskı ve sırt detaylarına sahip triko bluzlar size şık davetlerde de eşlik edebilir. Şık bir davet söz konusuysa hayvan desenine sahip triko bluzlar da sahnede yerini alabilir. Her sezonun trendi hayvan desenleri bu sezon triko bluzları kalıpların dışına çıkarıyor.

Etiketler: 2019 Yılına Triko Bluzlarla Merhaba Deyin, triko bluz, triko bluz 2019
Ocak 31, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR