Baharlık Bluzlarla, Bahar Şenliği

Baharlık Bluzlarla Bahar Şenliği

Koleksiyonlarda Festival Havası

 

Tasarımların karakteri üzerinde, diğer pek çok etkenle birlikte mevsimsel özelliklerin de etkisi var. Özellikle sokak modasında ve spor çizgilere sahip parçalarda bu etkiyi daha güçlü şekilde hissetmek mümkün.

 

Hemen hemen her konsept içinde kendine yer bulabilen bluzlarda bu sezon ilkbahara özgü detaylar sıkça gözleniyor. Baharlık Bluzlarda bolca yer alan dantel, kurdele, floral figürler, canlı renkler gibi bileşenler, modellere şenlik havası katıyor.

 

Bluzlarla kombin yaparken geniş bir özgürlük alanında bulunduğunuzu aklınızda tutun. Kendine özgü niteliği gereği bluz, pek çok farklı stile başarıyla uyum sağlayabilir. Üstelik aynı modeli, kombindeki diğer öğeleri değiştirerek değişik konseptler için kullanabilirsiniz. Tül, payet, dantel gibi detaylara sahip bluzlar denim parçalarla spor kombinler meydana getirirken, klasik çizgiye sahip etek ya da pantolonlar ve stilettolarla abiye etkisi yaratacaktır. Benzer şekilde, basic bluzları blazer ceket, fular gibi parçalarla ofis giyimde kullanabileceğiniz gibi, jean ve spor ayakkabılarla sokak stilleri oluştururken de tercih edebilirsiniz. Dolayısıyla bluzlarla kombin yaparken, hatta satın alma aşamasında esnek bir bakış açısına sahip olmanız önemli. Kendinizi belirli bir tarzla şartlandırmanız, bluzun kullanım alanını daraltacaktır. Kendi beğenilerinizin rehberliğinde, hayal gücünüzü kullanarak, sıradan bir bluzla bile çizgi ötesi şıklıklar yaratabilirsiniz.

 

Farklılıklardan Beslenen Stiller

 

Mevcut stilleri uyumlu ve anlamlı bir bütün meydana getirecek şekilde sentezlemek, benzeri olmayan tarzlar doğurur. Bu, farklılıklardan beslenmektir. Değişik konseptlerin bir araya getirilmesiyle oluşturulacak çok sayıda kombinasyon söz konusu. Bu sebeple, farklı stilleri bir araya getirme tekniği, aynılaşmayı engellemede önemli role sahip.

 

Çoğunluk tarafından benimsenmiş olanın dışındakileri deneme cesaretine sahip olmak da aynılaşma riskini büyük ölçüde düşürür. Elbette çoğunluk tarafından benimsenmiş olanın dışındakileri denemek için önce bunların ne olduğunu keşfetmek lazım. Hatta gerektiğinde yenilikleri bizzat yaratmak da söz konusu olabilir. Özgün stiller oluşturmak için yenilik yaratmaya ve keşfetmeye hevesli olun.

 

Sezonun Baharlık Bluz Modellerini esnek bakış açısıyla değerlendirmek, onlarla daha iyisini meydana getirmeyi sağlayacaktır. Örneğin spor imaj çizen ve genellikle jeanlerle birlikte kullanılan kalın askılı bluzlar, renkli ve iri parçalı aksesuarlarla tamamen farklı bir karaktere bürünebilir. Yeni şeyler denemek konusunda kendinizi özgür hissedin.

Etiketler: Baharlık Bluzlarla Bahar Şenliği
Nisan 03, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR