Dantel Elbise Seçimini Nasıl Yapmalı?

Dantel Elbise Seçimini Nasıl Yapmalı

Kombinde Daha Feminen Etkiler

 

Daha fazla zarafetin peşinde misiniz?

 

Peki, zarafet sizce nedir?

 

Kadın modasının her zaman aranan niteliği zarafet, “kadın”la özdeş bir kavram. Kadınsı olmak zarif olmakla eşanlamlıdır. Dolayısıyla kombinlerinizde daha fazla zarafete gereksinim duyduğunuzda yapmanız gereken şey, kadınsı çizgilerden ve detaylardan yardım almak.

 

İncelikli tasarımıyla dantel, kadınsı detayların başında geliyor. Yalnızca kıyafetlerde değil, dantel, bulunduğu her yerde atmosferi feminen hale getirir ve bu etkisi oldukça güçlüdür. Dantel Elbise Modelleri bu yüzden en zarif parçalardan. Bu sezon şık kavramı içinde değerlendirilecek trendlerden biri, dantelin yoğun olarak kullanıldığı elbiseler.

 

Dantel Elbiseler İçin Kombin Önerileri

 

Tasarıma bağlı olarak dantel elbiseler, şık davetlerde abiye olarak da kullanılabilir, sokak stilleri için de tercih edilebilir. Dantelin etki gücü arttıkça, modelin sade konseptler yerine, ışıltılı konseptlere daha uygun hale geleceğini aklınızda bulundurun.

 

Kombin içinde kullanılan dantel ayrıntı mutlaka kendini belli eder, bütün kompozisyon üzerinde hâkimiyet kurar. Bu sebeple ofis giyimde dantel detay kullanılacaksa dozu iyi ayarlamak gerekiyor. Bu tür konseptlerde dantelin kol, yaka, etek ucu gibi küçük bölümlerde yer alan küçük bir ayrıntı olarak bulunmasında fayda var.

 

Yüksek ve ince topuklarla dantelin birbirlerine çok yakıştığı bir gerçek. Zarif bir dantel elbise ve bir çift stiletto, göz alıcı görüntü oluşturmanın en kolay yollarından. Bununla birlikte, özgürlüğün tek kural olduğu sokak modasına uygun kombin yaratırken farklı türdeki ayakkabıları da dantel elbiseleri tamamlamak için kullanabilirsiniz. Bot formuna sahip, ayağı bileğe kadar kapatan ayakkabılara, dolgu topuklu ayakkabılara ve babetlere de şans vermeyi ihmal etmeyin. Ayrıca, spor çizgilere sahip dantel elbise tasarımları için rugan materyalden üretilmiş Oxford ayakkabılar kullanmak, alternatif ve özgün bir stil oluşturacaktır.

 

Dantel Elbiseleri Doğal Taşlarla Renklendirin

 

Görüntü içinde güçlü bir etkiye sahip olduğundan, aksesuarları dantel detayın karakterine göre seçmenizde yarar var.

 

Dantel Elbise Modellerini tamamlamak için doğal taş zarafetinden yardım alabilirsiniz. Renkli doğal taşlarla süslü aksesuarlar, kadınsı asaleti sevimli çizgilerle şenlendirecektir. Özellikle tek renkli modellerde bu tür aksesuarlar hareketlendirici etki yaratır.

 

Etiketler: Dantel Elbise Seçimini Nasıl Yapmalı
Mayıs 03, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR