En Şık Özel Tasarım Abiye Modelleri Burada!

En Şık Özel Tasarım Abiye Modelleri Burada

Özel Tasarım Abiye ile Işıldayacaksınız!

 

Giyim dünyasının en gösterişli üyeleri kuşkusuz onlar. Özel organizasyonlar için hazırlanırken ihtiyaç duyulan parıltı ve şıklık abiyelerle elde edilir. Göz alıcı bir görünüm elde etmeyi sağlayacak abiyeyi seçmek, yansıtmak isteyeceğiniz tarzla ve beden tipinizle yakından ilgili. Vücudunuz için “biçilmiş kaftan” niteliğindeki alternatifler arasından seçim yaparken organizasyonun konseptini göz önünde bulundurmalısınız. Düğün, nişan, yılbaşı gecesi kutlaması gibi şaşaalı organizasyonlarda gösterişten kaçınmanıza gerek yok. Özel bir akşam yemeği gibi sade organizasyonlarda ise ışıltının dozu biraz düşürülmeli. Özel Tasarım Abiye modelleri arasında her tarza uygun olanları bulmak mümkün.

 

Uygun abiye seçiminin ardından abiyeyi ayakkabı, çanta, takı gibi aksesuarlarla tamamlamaya sıra geliyor elbette. İşin bu kısmı aslına bakarsanız felsefeyle ilgili. Akılda kalıcı, sıradanın ötesinde bir görüntü için, görüntüyü soyut bir şeyleri simgeliyor hale getirebilirsiniz. Üstünüzde neyin somutlaşıp yansımasını istersiniz? Asalet? Zarafet? Belki cesaret… Ya da aşk.

 

İç dünyamızı diğerlerine en çok dış görünüşümüzle yansıtırız. Katılacağınız o şık davette değer verdiğiniz soyut kavramların simgesi haline dönüşün. Hayal gücünüzden faydalanıp iç sesinizi dinlemeniz, istediğinizi yansıtacak doğru kombini oluşturmanızı sağlayacaktır. İşin püf noktası basit: Kendiniz olun.

 

Özel Tasarım Abiye Modelleri

 

Maya Butik’in yeni sezon koleksiyonu, dilediğiniz atmosferi yaratmada size yardım edecek ve kusursuz şıklığa sahip olmanızı sağlayacak.

 

Pul payet ve dantel detaylarla hareketlenen modeller bilinçaltında aşk gibi güçlü duyguların çağrışımını yapıyor. Özel dokusu sebebiyle, sadece teninizde oluşturduğu hisle bile size kendinizi özel hissettirecek şifon kumaş, abiyelerin vazgeçilmezi. Taş işlemelerle tamamlanan naif şifon abiyeler zarafetin elle tutulur hali.

 

Zarif dekolteler oluşturan kruvaze model abiyeler cesaretten ilham alıyor. Balık modeller ise Özel Tasarım Abiye Modelleri içinde asil görüntüleriyle dikkat çekiyor.

 

Düşük omuz detayına sahip abiyeler sarkan uzun küpeler ve gösterişli gerdanlıklarla tamamlandığında sadece sizin görüntünüze değil, bulunduğunuz bütün ortama masalsı bir hava katacaktır.

 

Abiye olarak da çok başarılı olan tulumlar, mutlaka değerlendireceğiniz alternatifler arasında olsun. Pul, taş, boncuk gibi ışıltılı detaylar ve/veya kadife gibi şık olduğu gerçeği tartışmaya kapalı kumaşlarla tulum model abiyeler sezonun favorilerinden.

 

Etiketler: En Şık Özel Tasarım Abiye Modelleri Burada,özel tasarım abiye
Ocak 25, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR