Günlük Elbise Kombinleri 2019'a Damga Vuruyor

Günlük Elbise Kombinleri 2019

Her Anı Özel Kılın

 

Farklı konseptlere uygun olarak tasarlanmış elbiseler günlük hayatın pek çok anına eşlik edebilir. Özgün koleksiyonlarda yer alan ilham verici Günlük Elbise tasarımları gündelik hayata ışıltı katacak kadar göz alıcı.

 

Çok daha kadınsı bir karakter barındırmaları, hemen hemen her tarza uyum gösteren tasarımların bulunması ve tek parça olmalarından dolayı kolay kombinlenmeleri elbiseleri, kadınlar nazarında vazgeçilmez kılıyor. Gardırobunuzda günlük kullanıma özel ve değişik konseptlere sahip elbiseler bulundurmanız, özellikle acil anlarda hızla ve zahmetsizce ilgi çeken bir şıklık meydana getirmenize yardımcı olacaktır.

 

Sezon Koleksiyonlarında Neler Var?

 

Hangisi sizin tarzınız; salaş bir rahatlık, klasik ve ağırbaşlı bir şıklık, sevimli ve cıvıl cıvıl dokunuşlar ya da güçlü ve tutkulu çizgiler? Benimsediğiniz stil ne olursa olsun beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacak tasarımları koleksiyonlarda kolayca bulabileceksiniz.

 

Kruvaze model, yeni sezon koleksiyonlarındaki pek çok parçanın karakterini şekillendiriyor. Daha çok klasik çağrışımlar yapan kruvaze, bazı modellerde düğme detayla birlikte ceket görüntüsü oluşturmakta. “Ceket elbise” olarak tanımlanabilecek bu modeller özellikle ofis giyim için şahane alternatifler. Ofiste kullanılabilecek diğer tasarım gömlek elbiseler. Gömlek formuna sahip bu modeller kemerle kullanıldığında ofis giyime uygun hale gelirken, kemersiz, salaş bir stil oluşturuyor.

 

Salaş stilin konforu ve kendine özgü şıklığı başka modellerde de karşımıza çıkmakta. Triko kumaş, salaş tasarımların karakterine kusursuzca uyum sağladığı için bu tür modellerde sıkça kullanılmış. Boğazlı bol bir triko elbiseyi çorap çizmeyle tamamlamak özgün bir kompozisyon oluşturacaktır.

 

Her sezonun değişmez trendi ekose desen de elbette 2019 yılı günlük elbise modellerinin çoğunda karşımıza çıkıyor. Leopar desenine de sezonun Günlük Elbise Modellerinde sık sık rastlıyoruz. Leopar deseni ne kadar sert ve tutku dolu bir karaktere sahipse, koleksiyonlarda sıkça görülen diğer desenlerden puantiye de bir o kadar sevimli ve masum. Sevimlilik ve masumiyetten bahsetmişken, tasarımcılar bu sezon 90’ların samimiyetini taşıyan salopet elbiseleri o yıllardan alıp günümüze getiriyor.

 

Modeller bu sezon volan ve pile detaylarla kıpır kıpır. Modelleri hareketlendirmek için etekte ya da kollarda görülen volan tasarım ile pileden sıkça yararlanılmış.

Etiketler: Günlük Elbise Kombinleri 2019
Mart 21, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR