Güz Romantizmi Taşıyan Kombinler Hazırlayın!

Güz Romantizmi Taşıyan Kombinler Hazırlayın!

Kombinde Lirik Etkiler Nasıl Elde Edilir?

 

Yazın enerjik karakterine karşılık sonbahar, dingin ve melankoliktir. O yüzden de yüzyıllardır sanatçılara bolca ilham veriyor. Lirizmin mevsimi sonbaharın bu romantik karakterini kombinlerinize yansıtabilir, mevsimin ruhuna uyumlanabilirsiniz.

Nasıl mı?

İşte, güz romantizmini oluşturmada başarıyla iş gören bazı detaylar!

 

Tulumlar

 

Tulum, içinde yer aldığı kombini tek başına özgün kılacak potansiyele sahip. Onu her mevsime ve her stile uyarlayabilirsiniz.

Özellikle salaş Bayan Tulum Modelleri sonbahar için ideal alternatifler. Son birkaç sezonun trendi şalvar tulumları, güz için de kullanabilirsiniz.

 

Etek Kombinleri

 

Model tasarımındaki detaylara göre değişmekle birlikte pantolonun, eteğe kıyasla daha hareketli bir parça olduğu söylenebilir. Bu sebeple, spor kombinlerde etek yerine daha çok pantolon yer alır.

Özellikle fırfır, puantiye, anvelop gibi nostaljik etki yaratan detaylara sahip etekler, sonbaharın şiirsel atmosferine kusursuz şekilde uyum sağlayacaktır.

 

Dökümlü Kıyafetler

 

Salaş tasarım sonbahara çok yakışan detaylardan biri. O yüzden dökümlü üst giyim ürünlerini sonbahar kombinlerinde tereddüt etmeden kullanabilirsiniz.

Salaş tunik, bluz, kazak, gömlek, yelek ve hırkalar, dar kesimli alt giyim ürünleriyle romantik bir kombin oluşturabilir. Dar paça pantolon, skinny pantolon ve taytları bu parçaları tamamlamada tercih edebilirsiniz.

 

Triko Elbiseler

 

Yılın serin ya da soğuk dönemleri trikosuz düşünülemez. Huzurlu bir güz sahnesinin içinde yağmur, sıcak bir fincan kahve ve kitapla birlikte triko bir kazak, bluz ya da elbise de yer alacaktır.

Dilimize Fransızcadan geçmiş olan “triko” sözcüğü esasında, “örgü” anlamını taşıyor. Triko, vücuda hareket özgürlüğü veren esnek yapısıyla konforlu, ütü gerektirmemesiyle kullanışlı, zarif görüntüsüyle şıktır.

Sezon trendi triko elbiseleri, sonbahara uyumlanmada düşünmeden kullanın.

 

Renk Seçiminde Doğadan Rehberlik Alın

 

Renk, kombinin karakterini şekillendirmede kimi zaman en etkili unsur olabilir. O nedenle, diğer ayrıntılar için uzun uzun düşünmeden sadece renkleri kullanarak bile kombinde sonbahar rüzgârları estirebilirsiniz.

Renk seçiminde tabiattan ilham alın. Anaç toprak ve döneme romantizm katan kuru yapraklar, kombin renkleri konusunda size rehberlik edebilir. Vizon, bej, taba ve gül kurusu gibi tonlar, o tatlı melankoliyi ve şiirselliği yansıtacaktır.

 

Gardırobunuzu Güze Hazırlayın

 

Sonbaharı, döneme özel şık tasarımlarla onurlandırın. Özgün tasarımlarıyla göz dolduran Bayan Tulumları, Maya Butik koleksiyonlarında sizi bekliyor.

 

Etiketler: Güz Romantizmi Taşıyan Kombinler Hazırlayın!
Kasım 11, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR