İster Özel Günlerde İster Günlük

İster Özel Günlerde İster Günlük

İster Özel Günlerde İster Günlük

 

            Moda sektöründe her sezon dikkat çeken tulum, koleksiyonlarda ön plana çıkmaktadır. Kadınların hem özel günlerde hem de günlük yaşamda çok rahat bir şekilde giyebildikleri tulum modelleri çok şık ve zarif durmaktadır. Ayrıca tulum modelleri kadınlara kombin yaparken de kolaylık sağlayan kıyafetlerden biridir. Mağazaların vitrinlerinde görebileceğiniz tulum modellerinden şöyle bahsedebiliriz...

 

 Özel Günlerde Giyilebilecek Tulum Modelleri

 

            Kadınların özel davetlerde en şık ve zarif olma isteklerine cevap verebilecek tulum modelleri, koleksiyonlarda göz kamaştırıyor.

 

 Kadife Tulum Modelleri

 

            Son yıllarda moda olan ve retro havası estiren kadife kumaşları, tulum tasarımlarında görebilmek mümkündür. Kadife tulum modelleri, sade veya simli kumaş tasarımlarıyla özel davetler için en ideal seçenek diyebiliriz. Kadife kumaşım hafif ışıltıları, kadınlara zarafet katacaktır. Tulum tasarımlarında kolları askılı açık modelleri bulabileceğiniz gibi, kolları şifon kumaştan tasarlanan tulum modelleri de yer almaktadır.

 

 Yırtmaçlı Tulum Modelleri

 

            Tulum modelleri içerisinde kadınların zevkine hitap edebilecek modellerden bir tanesi de viskon kumaştan üretilen askılı ve yırtmaç detaylı tulum tasarımlarıdır. Tulum modelinin ön kısmında yer alan yırtmaç detayı kıyafete hem zariflik hem de ayrı bir hava katmaktadır. Bayanların giyecekleri topuklu ayakkabılarla çok şık duracak olan yırtmaçlı tulum modeli, özel davetler için güzel bir kombin olacaktır.

 

 Saten Tulum Modelleri

 

            Moda sezonunda son yıllarda saten kumaşları her kıyafet tasarımında görebilmek mümkündür. Bu sezon tulum modellerinde de dikkat çeken saten kumaşlar, özel davet ve organizasyonlarda bayanlara ayrı bir hava katacaktır. Belden kuşaklı olarak detaylandırılan tulum modelleri, hem iş hem de özel organizasyonlar için ideal bir seçenektir.

 

 Günlük Yaşamda Giyilebilecek Tulum Modelleri

 

            Günlük yaşamda sokak stili olarak adlandırılan kıyafetler arasında özellikle yaz aylarında tulum modelleri fazlasıyla tercih edilmektedir. Hem rahatlığı açısından hem de şık durması nedeniyle kadınların en çok tercih ettikleri modelleri arasında yer almaktadır.

 

 Düğmeli Tulum Modelleri

 

            Keten kumaştan tasarlanan tulum modellerinin göğüs kısmında düğme detayları yer almaktadır. Askılı olarak kullanılan tulum modelini, hem spor ayakkabılarla hem de sandaletlerle kombin yapabilirsiniz.

 

 Çizgili Tulum Modelleri

 

            Çizgili kumaş detaylarını hemen hemen her sezon görebilmek mümkün. Özellikle tulum tasarımlarında tercih edilen çizgili kumaşlar, tam bir spor havası estirmektedir.

Etiketler: tulum, tulum modelleri
Ekim 06, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR