Kombinleri Tamamlayan Parça: Çantalar

Kombinleri Tamamlayan Parça: Çantalar

Özgün Tasarımlardan İlham Alabilirsiniz

Çantalar, aksesuar dünyasının estetik dışında işlevsel yanı da olan üyeleri. Yanında taşıması gereken çok şeyi olan kadınlara, depolama alanı sunarken estetik değerleriyle kombinin tamamlayıcı unsuru olarak da boy gösteriyorlar.

Geleneksel işlevi kombini tamamlamak olsa da çantalar, yeni kıyafet stilleri için ilham da verebilir. Özgün tasarımlar, farklı olanı denemeye teşvik eder, bunun da ötesinde yeni olanı yaratmaya elverişli ortam hazırlar. Mevcut stilinizi geliştirmek, zenginleştirmek, ona farklı bir boyut eklemek istiyorsanız ya da tamamen farklı, yepyeni bir stilin peşindeyseniz sıra dışı çanta tasarımlarını esin kaynağı olarak kullanabilirsiniz.

Güçlü karaktere sahip Kadın Çanta modelleri, bütün kombini yönetecek kadar etkili olabilir. Form, materyal, renk, desen gibi faktörlerde baskın özellikler gösteren bir çanta, takı ve giysiler için pek çok farklı fikir verecektir. Tekrara düşmemek, tekdüzeliğin sıkıcılığına kapılmamak için sadece çantalarda değil, her parçada özgün modellerin izni sürmeyi ve sanatçı tutumuyla onlardan ilham alıp benzersizi meydana getirmeyi deneyebilirsiniz.

Koleksiyonlar Bu Yıl Ne Sunuyor?

Tasarımcılar en başından beri söz konusu çanta olunca kendilerini son derece özgür hissediyorlar. Öyle ki her birkaç sezonda bir şaşırtıcı yenilikler, sıra dışı detaylar gündeme gelmekte. 2019 yılı ilkbahar/yaz sezonu da deneysel tutumla tasarlanmış ilgi çekici trendlere sahip.

Soft renkler, küçülmüş ebatlar, ışıltılı ayrıntılar ve nostaljik öğeler… 2019 ilkbahar ve yaz çanta koleksiyonlarında sık sık göze çarpan bu detaylara bakınca sezon temasının “romantizm” olduğu söylenebilir.

Son birkaç sezondur etkisini yoğun şekilde hissettiren geniş oversize tasarımlar, bu sezon daha çok sırt çantalarında karşımıza çıkıyor. Kullanımı rahat sırt çantaları, spor tarzlara kusursuz şekilde uyum sağlıyor. Bu sebeple de sokak modasının olmazsa olmazlarından. Salaş sokak kombinleri için geniş hacimli sırt çantalarını tercih edebilirsiniz.

Sırt çantalarına hakim geniş hacmin aksine, omuz ve el çantalarında trend “mini ebat”. Trend Kadın Çanta Modelleri 2019 yılında mini omuz ve el çantaları. Zincir askı, taş işleme, kutu form gibi ilgi çekici detaylar, bu küçük çantaların kombin içinde kaybolmasını önlüyor. Klasik tarzlar kadar spor tarzlar da mini omuz ve el çantaları için uygun.

Etiketler: Kombinleri Tamamlayan Parça: Çantalar
Mart 06, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR