Maya ile Gardırobunuz Çiçek Açsın!

Maya ile Gardırobunuz Çiçek Açsın!

Gardırobunuz Çiçek Açsın!

 

Uçuş uçuş elbiseler gardıropta egemenliklerini ilan edebilirler artık. Ilık rüzgârı ve yaz güneşini daha anlamlı kılan yazlık elbiselere çiçek desenleri, kuşkusuz çok yakışıyor. Zarif tasarıma sahip bir Çiçekli Elbise, sezonla aynı frekansa uyumlanmanızı sağlayacak.

 

Koyu Renkler Floral Desenlerle Buluşuyor

 

Çiçekli yazlık elbise tasarımlarına genellikle açık tonlardaki yaz renkleri hâkimdir. Sarı, bebe mavisi, beyaz, turuncu ve pembe, hem motiflerde hem de motiflerin üzerinde yer aldığı fonda sık sık kullanılır. Bu tür tasarımlar açık renklerin kattığı rahat etki dolayısıyla sokak modasında kullanılmaya uygun.

Yeni sezonda ise koyu renklere daha çok şans verildiğini görüyoruz. Koyu tonlardaki fon üzerine sıcak renklerdeki floral desenler, ilgi çekici tasarımlar meydana getiriyor. Bu tür tasarımları klasik tarz için kullanabilirsiniz. Stilettolar, parlak metal detaylarla süslü küçük el ve omuz çantaları ve koyu tonlardaki makyaj, bu tür elbiselerle oluşturulacak kombinlerde yer alabilir.

 

Spor Stilde Kadınsı Etkiler

 

Her tasarım ve her stil birer karaktere sahiptir. Kombin oluştururken uyumu yakalamak, tasarımların ve stillerin “karakter analizlerini” doğru yapabilmekle mümkün. Bu her zaman, aynı karakterdeki tasarımların bir araya getirilmesi gerektiği anlamına gelmiyor. Zıt karakterler de birbirlerini tamamlayacak ve denge oluşturacak şekilde birlikte kullanılabilir.

Çiçekli elbiseler sizde nasıl bir karakterin çağrışımını yapıyor?

Peki, spor stil için bir karakter tanımlamanız gerekseydi, hangi özelliklerden bahsederdiniz?

Çiçekli elbiselerin “sevimli ve genç” bir karakteri yansıttığı söylenebilir. Spor stil için ise “özgür ve genç” demek yanlış olmaz. Çiçek desenlerinin naifliği ve spor stilin başına buyruk yapısı, birbiriyle uyumlu görünmese de, ortak nokta olan “genç” karakter, bu iki tarzı bir araya getirmeyi mümkün kılıyor.

Çiçekli elbiselerinizi spor ayakkabılar ve spor sırt çantalarıyla tamamlamaktan çekinmeyin. Aksesuar kullanımında tercihinizi sade olanlardan yana yapar veya aksesuar kullanmazsanız, spor karakterdeki tamamlayıcılar, çiçekli elbiselere uyum sağlayacak, ortaya özgün bir stil çıkacaktır.

 

Her Yazın Favorisi

 

Floral desen, ilkbahar/yaz koleksiyonlarının değişmez trendlerinden. Bu sebeple, gardırobunuzda birkaç parça çiçekli elbise, bluz, etek vs. bulundurmanız, her zaman işinize yarayacaktır.

Yeni sezon, doğayı olduğu haliyle yansıtan, daha gerçekçi figürleri tasarımlara taşıyor. Çiçekli Elbise Modelleri 2019 yılında doğayı kombinlerinize taşıyacak.

 

 

Etiketler: Maya ile Gardırobunuz Çiçek Açsın!
Mayıs 23, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR