Ofis Şıklığını Yakalayın

Ofis Şıklığını Yakalayın

Ofis Şıklığını Yakalayın

 

            İnsanlar, hayatın her alanında iyi ve şık görünmek için büyük çaba harcamaktadır. Sabahları evden çıkmadan önce dakikalarca kendilerine vakit ayırarak aynanın karşısında en şık ve rahat hissettikleri şekilde güne hazırlanmaya çalışmaktadırlar. Özellikle ofis çalışanları daha bir özenli davranarak tepeden tırnağa bakımlı görünmek için ellerinden geleni yapmaktadır. Temiz ve ütülü kıyafetlerinin aynı zamanda günün modasına uygun olmasına da dikkat etmektedirler. Kişiler kendi zevkleri ve vücut tipine uygun olarak seçtikleri giysiler sayesinde ofis ortamında daha rahat çalışmakta ve yaptıkları işe konsantre olabilmektedir. Bu sayede kendilerine olan güvenleri ile verimleri de artmaktadır. Bazen insanlar şık olmak adına rahatlığı göz ardı edebilmektedir. Halbuki hem şık hem de rahat olmak aslında çok da zor değildir.

 

 Ofis Kıyafetlerinde En Çok Tercih Edilen Kombinler

 Günümüzde moda endüstrisinin sunduğu sayısız seçenek karşısında ofis şıklığına biraz geniş bakmak gerekmektedir. Ofis kıyafetleri genellikle erkekler için takım elbise, kadınlar için ise etek, bluz kombini şeklinde düşünülmektedir. Ancak son yıllarda elbiseler, tulumlar da kadınlar için ofis şıklığı konusunda yardımcı olmaktadır. Blazer ceketler ile yapılan kombinler ise trendi yakalayarak baskın bir görüntü sağlaması açısından kadınların imdadına yetişmektedir. Bu kadar çeşitli giyim ürünleri arasında bazı parçalar her daim kullanılarak, etkili görünüm sağlanmasını kolaylaştırmaktadır. Bunların başında ise beyaz gömlek ile koyu renk pantolon ve ceket gelmektedir. Her çalışanın gardırobunda bulunması gereken bu parçalar uzun yıllardır tercih edilmekle beraber, modası daha yıllarca devam edecek gibi görünmektedir. Fular, eşarp gibi uygun aksesuarlarla tamamlandığında bu parçalar ile elde edilecek görünüm ise ofis şıklığını tamamıyla yansıtacak nitelikte olmaktadır.

 

 Ofiste Şık Adımlar

 

 Ofis çalışanları her gün giyecekleri kıyafetleri itina ile hazırlarken ayakkabı konusunda da aynı şıklığı yakalamaya çalışmaktadır. Genellikle topuklu ayakkabı giyen ofis çalışanı kadınlar, ayaklarının şişmesinden şikayet etseler de topuklu ayakkabının verdiği estetik görüntüden vazgeçememektedir. Topuklu ayakkabılar her zaman şıklık sağlasa da son zamanlarda kullanılan loafer ya da oxford ayakkabılar ile de şık görünmek ve aynı zamanda rahat olmak mümkündür. Ayrıca bu ayakkabılar ile pantolon ceket kombinlerini tamamlayarak maskülen bir görünüm de yaratılabilmektedir. 

Etiketler: ofis giyim, ofis şıklığı
Ekim 03, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR