Özel Tasarım Abiyelerimiz

Özel Tasarım Abiyelerimiz

Özel Tasarım Abiyelerimiz

 

            Kadınlar her zaman olduğu gibi özel günlerinde de her zaman şık ve güzel görünmek ister. Kadınların içinde kendini çok güzel hissedeceği birbirinden güzel şık özel tasarım abiyeler de özellikle de düğün ve balo zamanlarında büyük ilgi görüyor. Bu sezon inci ve boncuk işlemeli abiyeler ve payetli abiye modelleri büyük beğeni topluyor.

 

 2018'in En Moda Abiye Modelleri

 

            Kadınlar özellikle de düğün, nişan ve balo gibi özel günlerde daha çok şık abiye modellerini tercih eder. Bu sezon özel tasarım çiçek desenli, uzun ve kuyruklu zarif modeller ön plana çıkıyor. Boyunuzu uzun ve sizi çok daha zayıf gösterecek birbirinden güzel ve yeni tasarımlarla ortaya çıkarılan abiyeler güzelliğinizi ön plana çıkaracak. Aynı zamanda bu sezon zarafetinizi ortaya çıkaracak dantel işlemeler ile hareketlendirilmiş kısa ve uzun abiye modelleri de kadınlar tarafından büyük ilgi görüyor.

 

 Şık Tasarımlı Abiye Modelleri

 

            Kadınlar vücuduna ve tarzına uygun abiye modelleri tercih ederek çok şık bir görünüme ulaşabilir. Her daim şık ve modern görünmek istiyorsanız yaşınıza uygun seçimler yapmaya dikkat etmelisiniz. Kusurlarınızı kapatacak ve tarzınızı ön plana çıkaracak gösterişli ya da sade abiye modellerini tercih ederek şık ve modern bir görünüme ulaşabilirsiniz. Çok pul ve payet işlemeleri olan bir abiye tercih etmişseniz bu siteyi daha sade ve minimal parçalar kullanarak tamamlamaya özen göstermelisiniz. Bu sezon özellikle de yaz aylarında şifon abiyeler genç ve orta yaşlı kadınların en çok tercih ettiği abiye modelleri arasında yer aldı.

 

            Özellikle de kumsalda ve havuz başında yapılacak düğün ve kokteyllerde rahatlıkla tercih edebileceğiniz bu şık abiyeler sizin daha genç ve modern bir görünüme ulaşmanızı sağlayacak. Zarafetinizi ön plana çıkarmak için vücudunuza uygun kıyafet seçimleri yapmalı ve genç kızlar abiye seçimi yaparken daha sade modellere yönelmelidir. Çok ışıltılı abiyeler bu sezon büyük ilgi görüyor ve önemli düğünlerde ve törenlerde tercih ediliyor. Bu sezon fırfırlı ve birden çok renkli abiye modelleri de genç kızların abiye olarak tercih edebileceği en şık parçalar arasında yer alıyor. 

Etiketler: özel tasarım, şık, abiye
Ekim 07, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR