Pantolon Bluz Kombinleri İçin Öneriler

Pantolon Bluz Kombinleri İçin Öneriler

Basit Detaylarla Göz Alıcı Şıklık

 

Meydana getirilebilecek stillerin oldukça çeşitli olması, pantolon ve bluz ikilisini pek çok kombinin başrolü yapıyor. Bu ikiliden sokakta da şık davetlerde de yararlanabilirsiniz. Yeter ki uygun parçaları bulup bir araya getirin. Uygun Pantolon Bluz Kombinleri, son derece şık görüntülere zahmetsizce ulaşmanızı sağlayabilir.

 

Sokak Kombinleri

 

Sahip oldukları tarz sporsa, pantolon ve bluzlar, sokak modasına başarıyla uyum sağlayan kombinler meydana getirecektir.

Resim baskılı bluz ve jean ikilisi, istisnasız genç bir tarz oluşturur. Tekstilde resim baskısı, kendinizi daha iyi ifade etmenize olanak tanıyor. Afacan bir stil için içinde mizah olan figürleri- resimleri seçebilirsiniz. Bunlar, benimsediğiniz düşünceleri, kişisel beğenileri bluz- tshirt üstünde etkili şekilde ifade eder.

Askılı bluzlar da sokakla aynı frekansa sahip alternatiflerden. Bunlar hemen hemen her pantolon türü ile kombinlenebilir ve pantolonun tarzına göre farklı stiller ortaya çıkarır. Özgün ve genç spor stiller için bunları boyfriend jeanlerle birlikte kullanabilirsiniz.

Fırfır gibi hareketli detaylara sahip bluzlar da sokağın ruhuyla uyum içinde. Özellikle yaz mevsiminin yüksek coşkusu, fırfırlı bluzlarla yansıtılabilir. Dar paçalı kumaş pantolonlarla bir araya gelen bu tür bluz tasarımları sokakta olduğu kadar, ofiste de iyi iş çıkaracaktır.

 

Ofis Kombinleri

 

Ofis giyim için tercih edilecek bluzlarda hareketli detaylardan ziyade, sert karakterli detayların varlığını gözetmenizde fayda var. Bu, gereksinim duyulan iş ciddiyetini sağlamak adına önemli.

Hâkim yaka, bluzları ofis ortamına uygun hale getiren ayrıntıların başında geliyor. İş ciddiyetini kadınsı zarafetle ölçülü şekilde yumuşatmak için ise kruvaze kesimden yararlanabilirsiniz.

Ofiste kullanılacak pantolonlarda dar kesim- dar paça, yerinde bir seçim. Casual tarzın ofiste de hüküm sürmeye başlaması, denim kumaşın da ofise girmesine olanak tanıdı. İş yerinde bu yönde aksi bir kural yoksa ofis için koyu renkli ve dar kesimli jean pantolonları tercih edebilirsiniz. Bunlarda taş, boncuk, nakış gibi işlemelerin yer almamasına dikkat edin.

 

Abiye Kombinleri

 

Pantolon Bluz Kombinlerini abiye konsepti için de kullanmanız pekâlâ mümkün. Pantolonda siyah renk, abiye konsepti için vazgeçilmez. Bununla birlikte, bluzlarda seçenekler hem renk hem de desen açısından çok daha geniş.

Dantel, taş, tül, pul payet, nakış gibi detaylar, bluzlarda anında abiye etkisi yaratır. Özel organizasyonlar için pantolon bluz kombini tercih edecekseniz, bluzlarda bu tür detayların varlığı yerinde olacaktır.

 

 

Etiketler: Pantolon Bluz Kombinleri İçin Öneriler
Temmuz 12, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR