Salopet Modelleri 2019'a Damga Vuruyor!

Salopet Modelleri 2019'a Damga Vuruyor

Sıkı Tutunun, 90’lara Gidiyoruz!

 

O dönemi yaşamış birçok insan 90’lı yılları, samimiyeti yüksek son dönem olarak görüyor. Çocukların hala dışarıda, akranlarıyla sokak oyunları oynayarak vakit geçirdikleri, yeni milenyumdan önceki o son dönemin samimiyeti, kıyafet modasında sevimli çizgileri trend haline getiriyordu. Şirin salopetler bu moda anlayışının ürünü olarak 90’larda deyim yerindeyse ortalığı kasıp kavurdu. Yapısı itibariyle şirin olduğu kadar genç ve dinamik de olan salopet, o dönemin gençleri tarafından hızlıca kabul gördü ve çok sevildi.

 

Son yıllarda insanlar geçmişi canlı tutma eğilimindeler. Bu, sadece geçmişe özlem duyan belirli yaş üstü kimselerin edindiği bir tutum değil. Gençler de yaşamadıkları o dönemleri, bilgiye kolay erişim sağlayan çağımızın imkânlarını kullanarak araştırıp öğreniyor ve o zamana hayranlık duyuyorlar. Bu, modada vintage ve retronun bu kadar çok benimsenme nedeni. Trend artık, eskinin trendlerini canlandırmak. Salopetler de bu anlayışla yeniden sahneye çıkıyor. 2019 ilkbahar/yaz sezonunda boy gösteren Salopet Modelleri bizi geçmişe götürüyor… Ya da geçmişi bugüne taşıyor.

 

Yeni sezon için alışverişe çıkarken gözleriniz reyonlarda salopetleri arasın, zira bu sezon stil sahibi kombinlerin baş aktörlerinden biri salopet.

 

Salopet Kombin Önerileri

 

Kot ve kadife, salopete en çok yakışan iki kumaş türü. Jean salopetler zahmetsizce şık kombinler oluşturmanıza yardım edecek. Kadife salopetleri ise spor kombinlerde ve klasik çizgideki kombinlerde kullanabilirsiniz.

 

Hem elbise salopetler hem de pantolon altlı Salopet Modelleri 2019 ilkbahar ve yaz sezonunda eşit oranda yer alıyor. Elbise formundaki salopetler yaz için daha uygun alternatifler. Bu modelleri dolgu topuklu sandaletlerle tamamlayabilirsiniz. Pantolon salopet ise mevsimlik özellik gösteriyor. Bu sebeple havaların serin ve ılık arasında değişkenlik gösterdiği ilkbahar için oldukça uygun.

 

Salaş bir t-shirt ve bol kesim salopet ikilisiyle hem konforlu hem de “cool” bir kombin oluşturmanız mümkün. Bu tür bir kombini makosen ayakkabılarla tamamlamak özgün bir stil yaratacaktır.

 

Modeli ve kombinlenme biçimi çok da önemli değil aslında. İnsanlar arası ilişkilerin henüz dijital platformlarda samimiyetini yitirmediği yılların masumiyetini taşıyan salopetler, her şekilde zamansız bir şıklık meydana getirecek.

Etiketler: Salopet Modelleri 2019'a Damga Vuruyor
Şubat 20, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR