Şifon Etek Nasıl Kombinlenir?

Şifon Etek Nasıl Kombinlenir?

Şifon Etek Kullanmak İçin Bahaneniz Çok

O naif dokusuyla şifon kumaş, zarafetin elle tutulur halidir. Kendi görüntüsündeki ihtişam, kumaş üzerinde başka detayların varlığını adeta gereksiz kılıyor. Yalnızca görüntüsü değil, tende bıraktığı his de bahsedilmeye değer. Pürüzsüz ve yumuşak dokunuşuyla şifon, ayrıcalıklı hissettirir.

Birden fazla duyuya hitap eden bu kumaşa en çok abiyelerde rastlıyoruz. Kırılgan bir zarafeti ve güçlü bir görkemi aynı anda sergilediği için şifon, abiyelerde her zaman iyi iş çıkarır.

Hafif ve serin tutan yapısı dolayısıyla yazlık kıyafetlerde de sık sık şifon kumaş tercih edilmekte. Öyle ki, uçuş uçuş şifon kıyafetler, tek bakışta yaz mevsimini çağrıştırabilir. Yılın bu coşku dozu yüksek döneminde bu sezon şifon etekleri bol bol göreceğiz. Bir yanda asil bir şıklık, öte yanda uçuş uçuş bir kaygısızlık… Gardırobunuzda şifon eteklere yer açmak için sağlam bir nedene sahipsiniz; Şifon etekler pek çok konseptte ve farklı stillerde size eşlik edebilir. Peki, farklı konseptler için Şifon Etek Nasıl Kombinlenir?

 

Şık Davetler İçin Şifon Etek Kombinleri

Şıklık yarışının yapıldığı özel organizasyonlar, şifon kumaşın başrolde olduğu sahnelerden. Abiye elbiselerin pek uygun olmayacağı görece sade organizasyonlarda şifon eteklerden yardım alabilirsiniz. Dar kesimli ve boncuk, taş işleme, nakış gibi ışıltılı detaylara sahip bir bluz, ayak bileklerine kadar inen bir şifon etekle tamamlanabilir. Etekte de ışıltılı detaylar söz konusu olursa, klasik abiye elbiseyi aratmayan şatafatlı bir görüntü elde edilecektir.

Abiye yerine kullanılacak şifon eteklerde desensiz, tek renkli modellerin daha iyi iş çıkardığını aklınızda bulundurmanızda fayda var.

 

Ofis Giyim İçin Şifon Etek Kombinleri

Ofiste şıklık kadar, konfor da önemli. İçinde rahat ettiğiniz bir kıyafet, işinize odaklanmanıza yardım edecek, daha verimli çalışmanızı sağlayacaktır. Şifon etek ofis giyimde, özellikle bu noktada kendinden bahsettiriyor. Rahat ve şık yapısıyla şifon kumaş, ofis için her zaman ideal alternatiflerdendir.

Ofis kombini için desensiz veya geometrik desenlere sahip şifon etekleri, şık gömleklerle/bluzlarla tamamlayabilirsiniz. Beyaz ve siyah ikilisinin modası ofiste asla geçmez. Bu sebeple, etek ve üst giyim ürününde bu iki rengi birlikte kullanabilirsiniz. Dengeyi sağlamak adına eteğe siyah hâkimse, üstte beyaz tercih edin veya tam tersini uygulayın.

 

Sokak Modası İçin Şifon Etek Kombinleri

Şifon Etek Nasıl Kombinlenir sorusu sokak modası için de yorumlanmalı, zira şifon sadece ihtişamın ve/veya resmiyetin ön planda olduğu yerlere ait değil.

Cıvıl cıvıl desenler, asimetrik kesim, canlı ve parlak renkler şifon etekleri sokağa da uyumlu hale getiriyor. Sezon trendi belden bağlamalı modeller, ortaya çıkan asimetrik görüntüyle oldukça dinamik. Bu tür şifon etekleri spor görünümlü babetlerle de tamamlayabilirsiniz.

 

Etiketler: Şifon Etek Nasıl Kombinlenir?
Haziran 11, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR