Sonbaharla Gelen Şık Ceket Kombinleri

Sonbaharla Gelen Şık Ceket Kombinleri

Sonbaharla Gelen Şık Ceket Kombinleri

 

            Tarz sahibi görünmek kadar bu tarza en az çabayla ulaşmakta önemli. Hemen hemen her giyim stiline hitap eden ceket modelleri, giysi dolapların da ayrılmaz parçası. Ceket tasarımları şık modellerden, sportif modellere, ofis modellerinden casual tarza kadar her ortama uyum sağlayabilecek bir güce sahip. Kadın ceket modellerinde seçenekler oldukça daha fazla. Özel günlerden iş toplantılarına, alışveriş stilinden günlük hayatta kadar her ortama uygun bir ceket modeli bulmak mümkün. Burada önemli olan doğru ortam için doğru ceket tercihinde bulunmak.

 

 Blazer Ceketleri Dar Pantolonlar Veya Etekler İle Kombinleyebilirsiniz

 

            Ceket modelleri, türlerine ve kumaş farklılıklarına göre sınıflara ayrılmaktadır. Blazer ceket, klasik ceket ve kot ceket kadınlar tarafından en fazla tercih edilen modeller arasında yer almaktadır. Günlük hayat içerisinde şıklığınızı korumak istiyor iseniz, dar paça pantolonlar ve ya etek modelleri ile blazer ceketinizi harika bir şekilde kombinleyebilirsiniz. Bu kombine ayakkabı olarak düz taban ve ya stiletto tercih edebilirsiniz. Kadın blezer ceket modelleri içerisinde kadınlar tarafından en çok tercih edilen siyah ve beyaz renkli olanlardır.

 

            Bunun sebebi siyah ve beyaz rengin hemen hemen her kıyafet ile uyum sağlayarak şık bir görünüm oluşturmasıdır. Dört mevsim blazer ceket modellerini tercih ederek her zaman her ortamda hem şık hem de modern bir görünüm sergileyebilirsiniz. Sonbahar ve kış mevsiminde her ne kadar koyu renkler tercih edilse de ilkbahar ve yaz mevsiminde daha canlı renkler tercih edilmektedir. Mavi ve sarı renge sahip ceket modelleri yaz mevsimlerinde çok fazla ilgi görmektedir. Renkli ceket kombinleri yaparken ceketinizin altına açık tonlara sahip bir body giyerek ve boyun kısmınıza gösterişli bir kolye takarak kombininizi tamamlayabilirsiniz.

 

 Sonbahar Mevsiminde Kot Ceket Modelleri İle Şıklığınıza Şıklık Katın

 

            Sonbahar mevsiminde serin havalarda kendinizi korumak ve şıklığınızı tamamlamak için kot ceket modellerinden birisini tercih edebilirsiniz. Kot ceket modelleri, pantolonlar, etekler ve elbiseler ile son derece uyum sağlamaktadır. 2018 sezonunun en gözde etekleri arasında yer alan kloş eteklerin üzerine tam bel bölgesinde biten kot ceket tercih edebilirsiniz. Renkli pantolon giyinmeyi seven kadınlar için ise açık renkli kot ceket modeli tercih ederek şık bir uyum elde edilir.

 

 

 

Etiketler: şık ceket, ceket kombin, ceket
Ekim 10, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR