Triko Bluzlar Nasıl Kombinlenmeli

Triko Bluzlar Nasıl Kombinlenmeli

Triko Bluzlar Nasıl Kombinlenmeli

 

            Kış mevsiminin sıcak ve şık görünümlü triko bluz modelleri kadınların en favori kıyafetleri arasında yerini almaktadır. Çok yönlü ve modern bir parça olan triko bluzları giymenin birçok yolu bulunmaktadır. Kış giysi dolabının olmazsa olmazı triko bluzlar birçok kıyafet ile kolayca kombin yapılabilmektedir. Kot pantolon, etek hatta ve hatta elbiseler ile triko bluzları harika bir şekilde kombinleyebilirsiniz. Triko bluzları yanlış kombinlemek kıyafeti çirkin ve ucuz gösterebilir. Bu sebeple kombin yaparken takacağınız çantaya kadar dikkat etmelisiniz.

 

            Eğer doğru kombini yakalarsanız triko bluz modelleri içerisinde oldukça kadınsı ve şık bur görünüm elde edebilirsiniz. Renkleri ve baskıları ile çeşitlilik gösteren triko bluzlar stil ve renk tonlarını iyi ayarladığınız zaman sizi muhteşem gösterecektir. Parlak renkli ve yoğun desenli triko bluzların altına beyaz, krem ve gri gibi nötr renk seçiminde bulunarak çok hoş bir kombin elde etmiş olursunuz. Triko bluzları kot, koyu renkli pantolon ve etekler ile giymek için çok parlak renk tonlarını seçebilirsiniz.

 

 Mini Etek İle Triko Bluz Kombini

 

            Triko bluzlar ile şık kombin oluşturmanın en iyi yolu bu bluzları kısa etekler ile kombinlemektir. Gündelik bir kısa etek modeli ile nötr renk triko bluzu kombinlemek benzersiz ve unutulmaz bir görünüm kazandırır. Triko bluz kısa etek kombinini klasik bir ayakkabı ve ya çizme modeli ile tamamlanmalıdır.

 

 Tayt Üzerine Triko Bluz Kombini

 

            Birçok kadının kurtarıcı kıyafetlerden birisi de siyah bir tayt üzerine giyilen uzun triko bluzlardır. Kısıtlı zamanların en şık ve pratik kombinlerinden birisi olmaktadır. Ayak bileğine kadar olan bir botla ve ya topuklu zarif bir ayakkabı ile kombininizi tamamlayabilirsiniz.

 

 Aksesuarlar İle Triko Bluz Kombini

 

            Triko bluzları en şık hale getirmenin yollarından birisi de zevkli aksesuarlar ile süslenmiş detaylarıdır. Şık takı aksesuarları ile kombininizi tamamlayın. Şık bir çanta, ayakkabı ve şapka ile kombininiz kendini daha iyi gösterecektir. Parlak ve gösterişli taşlara sahip olan aksesuarlarda tercih edilebilir. Beli vurgulayarak güzel bir görünüm kazandırması için kemer aksesuarları da tercih edilebilir. Yüz hatlarınıza uygun seçeceğiniz bir kış şapkası kombininize hareketlilik kazandıracaktır.

Etiketler: triko bluz, kombin
Ekim 04, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR