Tulumlarda Sezon Trendleri Neler?

Tulumlarda Sezon Trendleri Neler?

Sezonda Öne Çıkan Tulum Trendleri

 

Mevcut stilinizi revize etmek ve/ veya güçlendirmek için modayı rehber edinebilirsiniz. Trendler, farklı fikirler ve yenilikler için iyi bir çıkış noktası olabilir.

Elbette trendleri kullanırken kişisel beğenilerinizi tamamıyla göz ardı etmemeniz gerekiyor. Daha iyisi için açık fikirli ve yenilikçi olmakla, kişisel zevklerinizin manipüle edilmesine izin vermek arasındaki ayırımı iyi yapmalısınız. Trendler arasında kendinize yakın bulduklarınızı değerlendirin. Kombinlere mutlaka kendi yorumlarınızı ekleyin.

Gardıropların en özel üyelerinden tulumlar, zahmetsizce şık kombinler oluşturmak için harika parçalar. Peki, Bayan Tulum Modelleri 2019 yılında hangi detaylarla şekilleniyor?

 

Salaş Tasarımla Tulumda Yeni Boyutlar

 

Son birkaç sezondur tulum dünyasında yeniliklere çok daha açık bir anlayış hüküm sürmekte. Bu anlayışın çıktılarını bu sezon net şekilde görmek mümkün.

Sezonda ilk dikkat çekenler, salaş tasarımlı tulumlar. Salaş tasarım, tuluma yeni karakterler eklemekte. Özellikle alt kısımdaki bol kesim bazı modellerde tulumun, elbise etkisi yaratmasını sağlıyor, bazılarında ise şalvar görünümü söz konusu.

Bu detay, sokak modası için son derece özgün kombinlerin ortaya çıkmasına zemin hazırlıyor. Desen ve renk gibi diğer detaylar üzerinden enerjisi yükseltilmiş salaş tulumlar, genç karakterleriyle oldukça dinamik. Bu dinamizm spor stildeki ayakkabılarla, babetlerle ya da sandaletlerle tamamlanabilir. Spor stildeki ayakkabılar, salaş tulumların sahip oldukları yüksek enerji sebebiyle kombinde uyum bozucu etki göstermeyecektir. Sandaletler ise taşıdıkları yaz coşkusuyla, salaş tulum modellerine başarıyla uyum gösterebilir.

 

Hangi Desenler Ön Planda?

 

Salaş tasarımlı tulum modelleri genellikle cıvıl cıvıl desenlerle bezeli. Desenler, canlı renklerin hâkimiyeti altında.

Elbette, yaz sezonuna özgü tulum modellerinde çiçekli desenler olmazsa olmaz. Etnik desen, salaş tasarımla harika bir ikili ortaya çıkardığından, özellikle salaş tulum modellerinde karşımıza çıkmakta.

Retro esintiler arıyorsanız, puantiye deseni tercih edebilirsiniz, zira sezonun tulum koleksiyonlarında puantiye desen de sık sık karşımıza çıkanlardan.

Spor, enerjik, aynı zamanda da şık stiller için ise çizgili desenler iş başında.

 

Sezon Trendleri Maya Butik’te!

 

Bayan Tulum Modelleri 2019 yılı trendleri için doğru adres MayaButik. Sezonun ruhuna uygun, birbirinden şık tulumları online mağazamızdan inceleyebilirsiniz.

 

Etiketler: Tulumlarda Sezon Trendleri Neler?
Temmuz 19, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR